Werken bij de Examencommissie

Vacatures

 

Vaste medewerkers

Vakverantwoordelijke informatica & economie

We hopen ons team op korte termijn te versterken met een ervaren leraar toegepaste informatica en economie die een detachering van minstens 1 schooljaar wel ziet zitten om zich exclusief toe te spitsen op het toetsen van de eindtermen. Liefst in een voltijdse opdracht maar 60% of 80% is bespreekbaar. 

Bekijk de vacature vakverantwoordelijke toegepaste informatica en economie op werkenvoorvlaanderen.be en solliciteer.

Examinator Engels

We zoeken een ervaren leraar Engels die voor minstens 1 schooljaar via een detachering 1 dag per week mondelinge examens afneemt in het examencentrum in Brussel. 

Bekijk de vacature examinator Engels op werkenvoorvlaanderen.be en solliciteer.

Freelance medewerkers

We hebben een uitgebreid netwerk van toetsontwikkelaars, examinatoren, assessoren en correctoren die ruime ervaring hebben in het secundair onderwijs of volwassenenonderwijs in Vlaanderen. Heb jij ook interesse om freelance voor ons te werken?

Ook voor toezicht in het examencentrum kan je je altijd kandidaat stellen. 

 
Meer info?
  • Welke opdrachten zijn er voor externe medewerkers?

Je kan als externe medewerker aan de slag als opsteller, examinator, corrector of toezichter.

  • Wanneer kom jij in aanmerking voor een opdracht als opsteller, examinator of corrector?

Je hebt een lesopdracht in het secundair onderwijs en beschikt over een pedagogisch diploma. Je mag gepensioneerd zijn of op TBS als je niet langer dan 2 jaar geleden voor de klas stond.

  • Wanneer kom je in aanmerking voor een opdracht als toezichter:

Je bent leerkracht of ondersteunend personeel uit het secundair, lager of kleuteronderwijs. Je mag gepensioneerd zijn of op TBS.

  • Welke vergoeding krijg je?

Je krijgt een vergoeding voor het werk dat je voor ons verricht. Een examinator of toezichter krijgt ook een onkostenvergoeding voor de verplaatsing. De vergoeding is belastbaar, verplaatsingsonkosten zijn dat niet.

  • Hoe kan je je kandidaat stellen?

Schrijf je in met dit inschrijvingsformulier. Je krijgt onmiddellijk een automatische bevestiging van je inschrijving. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en nodigen je uit voor een introductiesessie als we werk hebben voor een medewerker met jouw profiel.

Word jij adviseur voor onze vakfiches?

We ontwikkelen op dit moment vakfiches op basis van de nieuwe onderwijsdoelen voor de tweede graad. En rekenen op het advies van onderwijsprofessionals die meedenken over de inhoud. 

We vergaderen enkele keren met onze adviseurs over de ontwikkeling van de vakfiche, de opbouw van de toetsmatrijs en het uitwerken van voorbeeldvragen. We vergoeden per opdracht. Interesse? 

Stel je kandidaat