Werken bij de Examencommissie

Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.
 

Word expert toetsing voor het vak wiskunde

Heb je ruimte om 1 dag per week als gedetacheerde leerkracht te werken als toetsontwikkelaar wiskunde bij de Examencommissie? Of wil je graag freelance correctiewerk voor het vak wiskunde verrichten? Ben je master wiskunde of heb je een vereist diploma voor de derde graad aso?

Zet je vakkennis en expertise in om kandidaten die een tweede kans grijpen om een diploma te behalen op een kwaliteitsvolle manier te beoordelen. Je doet het werk thuis en bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je beschikbaar bent om examens te corrigeren.

Freelance medewerkers

Heb je oog voor kwaliteitsvolle examens en wil je die expertise met ons delen? Word dan freelance examinator, opsteller, corrector of toezichter bij de Examencommissie.

Wij zoeken gemotiveerde leerkrachten uit alle graden en onderwijsvormen. Maar ook gepensioneerde leerkrachten of leerkrachten op TBS komen in aanmerking.

Op dit moment zoeken we medewerkers voor:

Meer info?
  • Welke opdrachten zijn er voor externe medewerkers?

Je kan als externe medewerker aan de slag als opsteller, examinator, corrector of toezichter.

  • Wanneer kom jij in aanmerking voor een opdracht als opsteller, examinator of corrector?

Je hebt een lesopdracht in het secundair onderwijs en beschikt over een pedagogisch diploma. Je mag gepensioneerd zijn of op TBS als je niet langer dan 2 jaar geleden voor de klas stond.

  • Wanneer kom je in aanmerking voor een opdracht als toezichter:

Je bent leerkracht of ondersteunend personeel uit het secundair, lager of kleuteronderwijs. Je mag gepensioneerd zijn of op TBS.

  • Welke vergoeding krijg je?

Je krijgt een vergoeding voor het werk dat je voor ons verricht. Een examinator of toezichter krijgt ook een onkostenvergoeding voor de verplaatsing. De vergoeding is belastbaar, verplaatsingsonkosten zijn dat niet.

  • Hoe kan je je kandidaat stellen?

Schrijf je in met dit inschrijvingsformulier. Je krijgt onmiddellijk een automatische bevestiging van je inschrijving. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en nodigen je uit voor een introductiesessie als we werk hebben voor een medewerker met jouw profiel.