Hoe doe je veilig een inzage?

In normale omstandigheden moet je als kandidaat zelf aanwezig zijn bij de inzage. Nu moet dat niet. Omdat we maar 1 persoon mogen toelaten, maken we een uitzondering. Je mag als kandidaat kiezen om een ouder of begeleider te sturen met jouw identiteitskaart. We vinden het belangrijk dat je echt iets hebt aan de inzage.

 

1

 

Meld je voor het aanvangsuur en dus op tijd aan bij de onthaalmedewerker aan de onthaalbalie van het examencentrum met de identiteitskaart van de kandidaat. Toon de identiteitskaart en ontvang de inzagesticker. Ga naar de inzageruimte en ga zitten op de plaats die de toezichter je heeft toegewezen.

2

 

Leg je persoonlijke spullen, ook je telefoon, in een tas onder je stoel.  Leg de identiteitskaart van de kandidaat goed zichtbaar op je tafel.

 

3

 

Lees de instructies op het startscherm en start de inzage. Je krijgt anderhalf uur om de aangevraagde examens te bekijken.

 

4

 

Neem eventueel notities op het papier dat je van ons gekregen hebt maar formuleer je opmerken wel op de computer op de voorziene plaats. Die opmerkingen worden later bekeken door de vakverantwoordelijke. De notities neem je mee naar huis.

5

 

Sluit de inzage af, berg je balpen en notities op en verlaat het examencentrum via de aangeduide route.