EC-platform

Als kandidaat heb je een eigen account op het EC-platform. Je gebruikt het platform om je in te schrijven voor een studierichting, je examens te plannen en je resultaten te raadplegen.

Het EC-platform is jouw communicatiekanaal met de Examencommissie. Je kan er alle belangrijke informatie vinden en jij kan ons ook rechtstreeks contacteren. 

Meer info
  • Wat doe je als je je wachtwoord kwijt bent?

Je vult op het beginscherm van het EC-platform bij gebruikersnaam je rijksregisternummer in en klikt op wachtwoord vergeten. Vul op het volgende scherm opnieuw je rijksregisternummer in. Je krijgt onmiddellijk een e-mail met een nieuw wachtwoord. Komt de mail niet meteen binnen, check dan je spam of controleer of het e-mailadres dat jij in het EC-platform hebt doorgegeven wel correct is.
 

  • Wat doe je als het EC-platform niet goed werkt?

Het EC-platform werkt niet zo goed via een smartphone of een tablet. Werk op een computer. Gebruik best de browser Mozilla Firefox.
 

  • Hoe kan je rechtstreeks contact opnemen met een medewerker van de Examencommissie?

Ben je al kandidaat, dan kan je ons het snelst bereiken via het EC-platform. JJe stelt je vraag of meldt je probleem via het contactformulier op het platform. Wij antwoorden zo snel mogelijk. Ben je nog geen kandidaat, vul dan dit contactformulier in of bel naar de gratis infolijn 1700.

 

Stel je een vraag die we heel vaak krijgen, dan krijg je onmiddellijk antwoord van één van de medewerkers. Heb je een antwoord op maat nodig, dan zal de medewerker je doorverbinden met ons.